Annons
Annons


Klapptipset – 11 december


svennis - min historia

Sven-Göran Eriksson från Torsby är värmlänningen som erövrat världen genom sin enastående tränarkarriär inom fotbollen. Från Degerfors 1977-1978 till Dubai i dag. Däremellan har han varit tränare för några av världens mest framstående klubbar i de tuffaste europeiska ligorna i Portugal, Italien och England. Han har också varit förbundskapten för England, Mexiko och Elfenbenskusten, så sent som i VM 2010.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Nu har boken ”Svennis – Min historia” kommit och så här säger huvudpersonen själv:

”I den här boken kommer jag att berätta min historia. Det har jag aldrig gjort tidigare. Varken för min bror eller för mina vänner, inte heller för min före detta fru eller någon av mina flickvänner, inte ens för min son, dotter, far eller mor. Jag kommer att berätta den sanna historien om vem jag är.”

Författare är Stefan Lövgren, pris ca 189 kr, Nordstedts förlag.

Rimtips:

Många har drömmar om en fotbollskarriär,
ett liv på den gröna planen vill de ha.
En sann historia får du höra här,
Om en man från Torsby som tränat de bästa så bra!

Fler julklappstips hittar du HÄR


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…