Annons
Annons


Ny säsong av Klippans karaokecup – med kändisar som domare

Karaoketävlingen i skånska Klippan är tillbaka med en ny säsong. Kända ansikten som Kikki Danielsson, Anna Book, Lasse Holm, Thomas Di Leva, Linus Svenning och Sanna Nielsen dyker upp.


Freddy Jensen, gästdomare Kikki Danielsson och domare Fällan. Foto: Olle Toftenow

Freddy Jensen, gästdomare Kikki Danielsson och domare Fällan. Foto: Olle Toftenow

Klippans karaokecup är en skånsk realityserie om en karaoketävling i Klippan. Efter förra årets succé är intresset för tävlingen större än någonsin.

Johnny & co gör allt de kan för att möta de uppskruvade förväntningarna och ta tävlingen till en ny nivå. Pizzeran pimpas och stjärnor från den svenska musikscenen kallas in för att hjälpa domare Fällan, men alla verkar inte uppskatta de nya tilltagen.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Kändisar som Kikki Danielsson, Anna Book, Lasse Holm, Thomas Di Leva och Linus Svenning vid domarbordet tycks dra uppmärksamheten från karaoken. Samtidigt som nya förmågor som skönsjungande Alexandra, kärlekstörstande Lars-Göran och linslusen Daniel skapar hård konkurrens.

Att ta sig till final kommer bli svårare än någonsin. Speciellt när Sanna Nielsen plötsligt dyker upp och meddelar att vinnaren i årets tävling kommer att få stå på allsångsscenen i sommar.

Läs också: Anna Book hittades medvetslös i badrummet

Klippans karaokecup: onsdag 27 april kl 21.00 i SVT 1 (del 1 av 6)

LÄS OCKSÅ


(3)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…