Annons
Annons


Köpenhamn blir Wondercool i februari


Soendermarken_event

Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Under Köpenhamns kulturmånad Wondercool, som pågår under hela februari, kan besökarna upptäcka levande musik, god mat, konst, design och olika arkitekturevenemang på flera ovanliga platser. Musik i nya och välkända konstellationer och videokonst som kompletteras av god mat är bara några av programpunkterna under Wondercool, som arrangeras i Köpenhamn för fjärde året i rad.

Annons

Gastronomi och videokonst

Gilla Allas.se på Facebook

Matfestivalen Copenhagen Cooking, en av Köpenhamns stora sommarsuccéer, bjuder in till evenemanget ”taste of emotions” i samarbete med videokonstfestivalen FOKUS. Det blir ett möte mellan gastronomi och videokonst i Nikolaj (en gammal kyrka som nu är en utställningshall) mitt i centrala Köpenhamn.

Musik på bryggerier och akvarium

I år bjuder musikfestivalen FROST åter på stora danska och internationella artister under ett antal konserter på ovanliga platser. Flera olika band kommer att spela på ett nu stängt akvarium strax utanför Köpenhamn och ett gammalt bryggeri mitt i staden (som byggdes 1562 som försvarsbastion) öppnar exklusivt för en blandning av konserter och video mash-ups.

Konst- och arkitekturpromenader i Köpenhamn

Dansk Arkitektur Center kommer att arrangera guidade promenader på engelska i hela Köpenhamn och flera evenemang med inriktning mot både mode, design och arkitektur kommer att arrangeras runt om i staden.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…