Annons
Annons


Krista från Finland: Vi vill få Europa att bli DiNG DoNG!


Namn:Krista Siegfrids
Ålder: 27
Familj: Mycket kär
Bor i: Helsingfors, Finland – men är ursprungligen från den minsta staden i Finland; Kaskinen/Kaskö

Berätta om låten du ska framföra.
Jag tycker att ”Marry me” är en sång som fastnar väldigt lätt och jag hoppas att människor runt om i Europa kommer att tycka om vårt energiska och galna framträdande. Vi vill få hela Europa att bli DiNG DoNG!!! :-)Det är en upptempo-, måbra-, partysång – ett shownummer! Ska inte tas för allvarligt! Jag ber min pojkvän att fria! Han har inte blivit färdig till det innan. Jag vet inte hur långt jag måste gå! Hahaha! Kanske, om jag vinner ESC! Men då kanske det är för sent! Hahaha! Låten har skrivits av några riktigt bra kompositörer som har skrivit och har hits med många toppartister.
Vem är du som artist?
Jag vill få alla att le! Jag vill underhålla människor och jag vill få dig att dansa och skratta! 🙂 Jag har precis släppt mitt debutalbum Ding Dong och alla sångerna är berättelser ur mitt liv på ett eller annat sätt. Jag är väldigt stolt över att jag gjort de flesta låtarna själv. Det finns många galna partylåtar med roliga texter. Men det finns också en ballad på skivan som jag skrev till min pappa som dog när jag var 15. Han var en fantastisk man och han förtjänar många vackra sånger.
Hur förbereder du dig inför Eurovision Song Contest?
Herregud! Det har varit GALET 🙂 Men FANTASTISKT! Så många intervjuer, repetitioner – helt enkelt en riktigt fullspäckad period! Jag njuter av varje minut av det! ESC är så otroligt KUL – den största, bästa och galnaste festen i världen! 🙂
Vad brukar du göra precis innan ett framträdande?
Många saker! Det beror på! Jag värmer alltid upp rösten. Och rör på mig för att bli varm och komma igång! Och jag skrattar mycket! Det är ALLTID bra för dig!
Vilken Eurovision Song Contest-vinnare genom åren är din favorit?
Det finns så många! Carola, Ruslana… så många!
Vad tänker du på när du tänker på Sverige?
Jag älskar Sverige! Det är mitt andra hemland. Hahaha! Jag har varit i Sverige så många gånger och har väldigt goda vänner här! Jag talar svenska själv. Jag skulle älska att uppträda och samarbeta mer i Sverige! Sverige är ett FANTASTISKT land! Så många bra saker har kommit från Sverige!
Vad är du mest stolt över i ditt land?
Människor, familj, natur! Den finska lojaliteten skojar man inte bort! När du blir vän med en finne, är det för alltid! Finland har några av de bästa och mest talangfulla människorna också! FANTASTISKA musikskapare, FANTASTISKA designers! Kolla till exempel in: #MirkkaMetsola #MertOtsamo #FionaTimantti #JoonaHuotari @VESASILVER @EliasKoskimies! Dom ROCKAR! DOM gör mig stolt! 🙂

Annons

Kramar och pussar från Krista

TRYCK HÄR för att lyssna på Finlands bidrag!


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…