Annons
Annons


Kristin Amparo: Jag vill bli bättre på att säga förlåt


© Mattz Birath

Kristin Amparo och Festival-Johanna. Foto: mattzbirath.se

Kristin Amparo sken som en sol när Festival-Johanna träffade henne efter genrepet i går kväll.

Den klassiska frågan Kristin, hur känns det?

– Det känns bra och lite omvälvande. Omvälvande att leka att det var i morgon, det är jättekonstigt! Man blir nervös fast det inte är på riktigt eftersom det är så nära inpå.

Annons

Du fick ett fantastiskt stöd av publiken här i kväll, hur mycket märkte du av det?

– Åh, jag märkte av det när jag hade slutat sjunga. Under tiden jag sjunger har jag öronsnäckor som trycker till så att jag inte hör så mycket. Annars brukar jag kunna höra publiken hela tiden men det kan man inte här, tyvärr. Men jag kände väldigt mycket värme.

Berätta om din låt.

– Låten handlar om att erkänna att man har gjort fel och sedan våga be om förlåtelse. Och hoppas på att det aldrig är för sent att försonas.

Är det självupplevt?

– Ja, alltså. Jag tycker att jag är med om det hela tiden och jag jobbar på att bli bättre på att säga förlåt. Det kan vara stora händelser i livet men även små vardagliga. Jag har absolut många historier som jag knyter an till som man gör när man sjunger för att det ska bli på riktigt.

Hur gillar du mello-cirkusen då?

– Det är så himla bra! Alla, alltså crew-personal, alla andra artister, ljudet, ljuset, sminket, allt. Alla är så trevliga och enormt begåvade. Det är en ära att få jobba med det här!

– Jag hoppas att jag kommer att få njuta och få beröra människor och vara ett med musiken i livesändningen på lördagen!

Läs också: Mer om Kristin Amparo

Läs också: Kommer Kristin Amparo att gå direkt till final ikväll?


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…