Annons
Annons


Kristin Amparo: Min låt är en bekännelse


Melodifestivalen deltävling 3 i Östersund

Foto: Hugo Thambert
Kristin Amparo tävlar i deltävling 3 i Östersund den 21/2 med ”I see you” Låtskrivare: Kristin Amparo, David Kreuger, Fredrik Kempe

Vad kan du berätta om din låt?
I see you är en bekännelse och en bedjan om förlåtelse, en kärleksförklaring från en människa till en annan.

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?
Jag ser fram emot att höra alla låtar och möta artisterna och låtskrivarna bakom bidragen. Det är många olika akter som deltar och jag tror att det kommer bli ett riktigt underhållande program.

Annons

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?
Jag älskar tanken på att Melodifestivalen leder till Eurovision Song Contest och jag skulle vilja likställa tävlingen med fotbolls-EM där olika nationaliteter tävlar mot varandra, fast med respekt och stor kärlek. Eurovision är som ett långsiktigt fredsprojekt och den tanken gör mig glad och jag är mycket stolt över att delta. Melodifestivalen är en händelse som jag kommer att bära med mig hela mitt liv, oavsett hur det går.

Gilla Allas.se på Facebook

Hur förbereder du dig?
Jag jobbar på med min EP som jag kommer att släppa i samband med Melodifestivalen. Sen försöker jag även att vila och umgås med mina vänner så mycket jag hinner och kan. Mentalt ser jag mig själv stå på scenen i Östersund och njuta av varje sekund.

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?
Innan mitt framträdande kommer jag att be en liten bön, ge Rickard Engfors som har utformat mitt nummer en ordentlig kram, ta ett djupt andetag och gå ut på scenen och njuta. Wao, vilken känsla!

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?
Fångad av en stormvind med Carola Häggvist. När hon sjöng den stannande klockorna och jag tänkte ”det där vill jag också göra”.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…