Annons
Annons


Kristina Lugn och Lasse Stefanz till Skavlan


Norges tidigare statsminister Gro Harlem Brundtland och sonen Knut, Kristina Lugn, en amerikansk tv-serieskapare och sist men inte minst: Nordens dansbandskungar Lasse Stefanz med Olle Jönsson.

Mamma valde politiken, sonen valde business. Innan jul kom en bok där han hyllar henne, på fredag är Norges tidigare statsminister Gro Harlem Brundtland och affärsadvokaten Knut Brundtland för första gången tillsammans i en TV-studio.

Annons

Syskonrelationer
Kristina Lugn är en folkkär poet, dramatiker och ledamot i Svenska Akademien. Tidigare har hon jobbat med Benny Andersson och Björn Ulvaeus och i vår är hon aktuell på Dramaten, med sin nya uppsättning ”Hej, det är jag igen”, som handlar om syskonrelationer.

Amerikanen Greg Poehler, bror till stjärnkomikern Amy Poehler, är aktuell med tv-serien ”Welcome to Sweden”. Serien bygger på Poehlers egna erfarenheter om vad som händer när en amerikan blir kär i en svenska och flyttar till Sverige.

Dansbandskungen
Han älskar americana med cowboyhattar, boots och ser sig mer som en countrymusiker än dansbandsartist. Möt Nordens störste dansbandskung, Olle Jönsson. Lasse Stefanz spelar.

Skavlan: Fredag 10 januari, kl 21.00. SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…