Annons


L7-gott: Kokospanerad torsk med chili-aioli

Vår succédiet L7 är för dig som vill unna dig det goda och samtidigt leva livet lite lättare. Prova den här läckra torsken panerad i kokos och servera med krämig chili-aioli!


Fina fisken med krispig kokospanering.

 

Kokospanerad torsk med chiliaioli

4 port
Tid: 20 min

600 g torskfilé
1 ägg
2 dl kokosflingor
smör eller olja till stekning
1 tsk salt
2 krm peppar
1 lime

Gurksallad:
1 gurka
småbladig sallad, t ex mâche
1/2 röd chilipeppar
3 msk olja
2 msk vinäger

Annons

Chiliaioli:
1 dl majonnäs
1/2 dl sweet chili-sås

1. Blanda aiolin. Skär fisken i portionsbitar. Vispa upp ägget. Doppa fisken i ägget och sedan i kokosflingor.
2. Skär gurkan i halvmånar och blanda dem med sallad och finhackad chili. Blanda dressingen och häll den över.
3. Stek fisken några min så att den får fin färg och blir genomstekt. Salta och peppra.
4. Servera fisken med sallad, aioli och limeklyftor.

Av Eva Boström
Foto: Kent Jardhammar

 

Vill du leva ett sundare liv och nå din drömvikt?

Testa vår viktiminskningskurs online!

Läs mer om kursen här!

DU FÅR…

● Kompletta menyer för 4 veckor

● Bästa kom-igång-tipsen

● Smarta listor som hjälper dig välja rätt mat

● Knepen för att bli av med sötsuget

● Superenkelt promenadprogram som ökar förbränningen

● Personliga tips från kvinnor som testat L7

Efter kursen kommer du garanterat att se stor skillnad på vågen och känna dig både piggare och friskare!

 


(0)
(0)



Annons


Annons

Laddar nästa sida…