Annons


Lär dig instagramma från solstolen


På Vings SunConnect Resorts finns alla möjligheter om man vill vara uppkopplad på semestern. En nyhet lagom till sommarsäsongen är de så kallade ConnectScouts. De skandinavisktalande scouterna har till uppgift att hjälpa gäster som exempelvis vill lära sig att instagramma eller som har funderingar kring de digitala lösningar som erbjuds. På hotellen kan man även spela tv-spel i ConnectTeen-loungen, göra statusuppdateringar i hotellets ConnectBar eller använda hotellets ConnectWall för att hitta en partner till tennismatchen.

Annons

– SunConnect är ett nytänkande hotellkoncept som känns helt rätt i tiden. Allt fler resenärer tycker att det är viktigt att kunna vara uppkopplade under semestern. Det kan handla om allt från att lyssna på en podcast vid poolkanten till att söka information om vilken restaurang man vill besöka på kvällen. Därför känns det extra roligt att kunna erbjuda våra kunder ett hotell med fokus på digital teknik, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Ving har idag sju SunConnect Resorts i programmet. Två av hotellen återfinns i Side i Turkiet, ett i Alanya i Turkiet, ett i Playa de Amadores på Gran Canaria, ett i Puerto Rico på Gran Canaria, ett i Protaras/Fig Tree Bay på Cypern samt ett i Palma Nova-Magaluf på Mallorca. På samtliga hotell erbjuds gratis WiFi på hela hotellområdet samt nedan faciliteter.

ConnectScout

Scouternas uppgift är att finnas till hands och hjälpa gästerna med att använda de digitala tjänster som hotellet erbjuder. Det kan handla om allt från att komma igång med Instagram och Twitter, till att behöva hjälp med att söka fram en karta över närområdet. Alla scouter på SunConnect Resorts är skandinavisktalande.

ConnectBar

Hotellets digitala bar är den perfekta platsen för avkoppling. Här kan man njuta av en svalkande dryck samtidigt som man kan ladda sin mobiltelefon, dator eller surfplatta. Man kan även passa på att utnyttja hotellets WiFi för att exempelvis göra statusuppdateringar på sociala medier. Behöver man hjälp så finns hotellets ConnectScout alltid nära till hands för att hjälpa till.

ConnectWall

I receptionen finns hotellets digitala vägg, ConnectWall. Här kan gästerna ta del av information på ett lekfullt och innovativt sätt. Genom touchfunktionen på den stora skärmen kan man inte bara söka information om hotellet utan kan även använda funktionen ”Message-board” där man kan kommunicera med andra gäster. Kanske behöver man en tennispartner, eller få tips på bra restauranger i närheten och vad passar då bättre än att fråga de andra gästerna på hotellet om råd?

SunConnectWeb

När man ansluter sig till hotellets WiFi så kommer man åt hotellets digitala plattform. Här finns all information om hotellet och dess aktiviteter. Genom sin mobil, dator eller surfplatta kan man bland annat söka information om vilka SPA-behandlingar som erbjuds, när nästa buss avgår, eller använda funktionen ”Message-board” för att chatta med andra gäster.

ConnectTeen lounge

ConnectTeen lounge är en lounge för de lite äldre barnen. Här kan man spela tv-spel, se på film, pyssla och passa på att träffa nya vänner.

 

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…