Annons
Annons


Lasse Stefanz och Linda Bengtzing i MelodifestivalenLasse Stefanz tävlar i Melodifestivalen 2011 med låten "En blick och något händer". Foto: Warner Music

Lasse Stefanz tävlar i Melodifestivalen 2011 med låten "En blick och något händer". Foto: Warner Music


De fyra första bidragen och artisterna för Melodifestivalen 2011 är klara.

Lasse Stefanz, som spelade på Allas dansbandskväll på Malmöfestivalen, tävlar med ”En blick och något händer”. Det blir första gången i Melodifestivalen för gruppen som funnits sedan 1967.
Upphovsmän: Alexander Bard, Ola Håkansson och Tim Norell.

Annons

Linda Bengtzing har däremot varit med förr, detta blir fjärde gången hon ställer upp i Melodifestivalen. Låten heter ”E de fel på mig” och upphovsmän är Pontus Assarsson, Thomas G:son, Jörgen Ringqvist och Daniel Barkman.

Gilla Allas.se på Facebook

De andra två bidragen som är klara är Pernilla Andersson med låten ”Desperados”, som hon själv skrivit, och Swingfly med låten ”Me And My Drum”, upphovsmän: Teron Beal, Patrik Magnusson, Johan Ramström & Swingfly.

– De här fyra artisterna visar upp den musikaliska spännvidd som Melodifestivalen eftersträvar och alltid har eftersträvat. Från någon som kanske aldrig tidigare ens funderat på att vara med i tävlingen till någon som verkligen älskar tävlingsformen och vill fortsätta kämpa för en plats i Eurovision Song Contest, säger Christer Björkman, tävlingsproducent för Melodifestivalen 2011.

"E de fel på mig" heter låten som Linda Bengtzing tävlar med i Melodifestivalen 2011. Foto: Warner Music

Pernilla Andersson tävlar i Melodifestivalen 2011 med "Desperados". Foto: Warner MusicSwingfly tävlar med låten "Me And My Drum" i Melodifestivalen 2011. Foto: Fredrik Wennerlun

(0)
(0)


Annons

  • Saga Svenson

    Jag hoppas på lite nya förmågor i nästa Melodifestival. Titta in på Svt´s sida med alla webbjokrar. Moha Frikraft & Sepideh Vaziri (känd från Idol) har en låt som heter Illusion och är riktigt intressant. Läste dessutom att Moha är funktionshindrad och vill ta revansch, vilket genast gör det extra spännande!

  • Man kan lyssna & rösta på låten här:
    http://svt.se/2.142056/


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…