Annons
Annons


Legoland söker 450 säsongsjobbare

Har du barnasinnet kvar? Och kan tänka dig att ta dig över sundet för en ovanligt barnslig sommar? Nu till helgen, den 15-16 januari, bjuder danska Legoland in till jobbsökardagar inför sommaren. I år behövs extra många säsongsarbetare då ett helt nytt Ninjago-område invigs.


legoland

Det blir tionde gången som Legoland öppnar parken för alla är sugna på att säsongsjobba där. Det finns hela 450 jobb att söka. Störst chans att få ett av de åtråvärda jobben har de som älskar barn, och kan locka fram sitt barnasinne.

Annons

– Det här är en unik möjlighet att visa upp sig och samtidigt ta reda på lite mer om sin eventuella blivande arbetsgivare. Jobbsökardagarna har blivit en kär tradition för oss som jobbar här och innebär att en ny högsäsong närmar sig. De som får ett sommarjobb kan vänta sig en oförglömlig sommar, säger Bente Noringriis.

Gilla Allas.se på Facebook

Fakta

Parken söker 450 säsongsjobbare, och ytterligare 950 återkommer från förra säsongen. De områden som i första hand söker nya medarbetare är nöjen, mat och dryck, butiker, information och biljettförsäljning, hotellrestaurang, hotellreception, städning, parkering och skötsel av gröna områden.

Parken öppnar för jobbsökardagarna fredagen den 15 januari kl 13.00-17.00 och lördagen den 16 januari kl 10.00-16.00. Det krävs ingen föranmälan, men man bör ta med sig ett cv.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…