Annons
Annons


Lena Endre & Steven van Zandt till Skavlan


I säsongspremiären förra veckan mötte Fredrik bl a Ewa Fröling och Stefan Löfven. Totalt mätte programmet 3,012,000 tittare fördelat på 1,059,000 i Norge och 1,953,000 i Sverige,  den starkaste säsongsöppningen i programmets historia.

Annons

-Det är otroligt roligt att så många uppskattar det vi gör. Detta är en stark öppning på vårt femte år i Sverige för att inte tala om hur länge vi gått i Norge. I dagens TV-marknad kan man aldrig räkna med sådana siffror över en så lång tid. Vår fortsatta ambition är att vara den ledande talkshowen i båda länderna, säger Fredrik Skavlan i en kommentar.

Gilla Allas.se på Facebook

Nu är det nya tag med ett nytt program och veckans gäster är:

  • Hon är en av Sveriges främsta skådespelare och är känd både i teater- och filmvärlden. Lena Endre har gjort över 25 roller på Dramaten varvat med bland annat Wallanderfilmerna och Stieg Larssons Millenium-trilogin. Efter snart 30 år i rampljuset gör hon nu regidebut.
  • Steven van Zandt, mest känd som Little Steven, är igång med inspelningen av en ny säsong av TV-serien Lillyhammer. I serien spelar van Zandt maffia-avhopparen Frank Tagliano. Den första säsongen blev en succé både i Skandinavien och internationellt. Inför den här säsongen har han fått anpassa sig en hel del pga av sitt andra jobb när Bruce Springsteen ska ut och turnera med sitt E Street Band.
  • Kulturpersonligheten Jörn Donner beskrivs som vulgär och intellektuell, frispråkig och partyprisse, kvinnotjusare och älskvärd äkta man. Nu ser han tillbaka på ett långt liv som politiker, författare, filmproducent och affärsman i sin självbiografi, Mammuten.
  • Återigen stormar det kring flygbolaget Norwegian. Ägaren Björn Kjos, som flaggat för att flytta delar av flottan till Sverige besöker programmet. Med sig har han sin dotter Anna Kjos, som arbetar som pilot i pappas företag.

Det nya stjärnskottet på RnB-himlen, Miguel, står för musikunderhållningen.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…