Annons
Annons


Linda Hammar har förlovat sig: ”Han är helt fantastisk”

Äntligen är tittarsuccén "I en annan del av Köping" tillbaka! I säsongspremiären berättar Linda Hammar om sina nya kärlek Lars-Åke Fransson. "Det är så skönt att ha någon att dela allt med", säger hon i programmet.


I den fjärde säsongen av ”I en annan del av Köping” får vi som vanligt följa kompisarna Linda Hammar, Mats Halvarsson, Torbjörn ”Tobbe” Jonsson och Mikael ”Micke” Wiseby. Dessutom får vi stifta bekantskap med Frans ”Frasse” Pettersson som också flyttat in på hemmet för funktionshindrade där de alla bor.

Annons
Tobbe Jonsson, Mats Halvarsson, Linda Hammar, Micke Wiseby och Frasse Pettersson är alla med i den fjärde säsongen av "I en annan del av Köping". Bild: Daniel Ohlsson/TV4

Tobbe Jonsson, Mats Halvarsson, Linda Hammar, Micke Wiseby och Frasse Pettersson är alla med i den fjärde säsongen av ”I en annan del av Köping”. Bild: Daniel Ohlsson/TV4

I premiäravsnittet presenterar Linda Hammar sin nya kärlek – Lars-Åke Fransson.

– Han är riktigt generös med blommor. Han är en snäll kille som har mycket humor och är rolig, säger Linda i programmet.

Linda Hammar berättar om sin nya kärlek i säsongspremiären av "I en annan del av Köping". Bild: TV4

Linda Hammar berättar om sin nya kärlek i säsongspremiären av ”I en annan del av Köping”. Bild: TV4

Hon berättar att de två brukar titta på tv och dvd tillsammans, och ibland är de ute och njuter av vädret. Nu rapporterar bland annat Expressen och Aftonbladet att Linda och Lars-Åke inte bara dejtar – utan att de dessutom förlovat sig!

Något bröllop finns inte i planerna trots förlovningen – däremot vill Linda se mera kärlek i världen.

– Man behöver mer kärlek i världen, det är så mycket bråk just nu. Och i ”Big brother” är det bara sex och sex. Här får man se hur verkligheten är, det är inget fusk som i andra såpor, säger hon till TT enligt Expressen.

”Högg som en kobra”

Tidigare var Linda tillsammans med Mats Halvarsson, men när de gjorde slut var Lars-Åke inte sen med att lägga in en stöt berättar han.

– När Mats gjorde slut med Linda högg jag Linda som en kobra och fångade henne i mitt nät. Sedan sitter hon där sedan dess, säger han i programmet.

Lars-Åke Fransson berättar att han inte var sen med att lägga in en stöt på Linda Hammar efter att hon och Mats Halvarsson gjort slut. Bild: TV4

Lars-Åke Fransson berättar att han inte var sen med att lägga in en stöt på Linda Hammar efter att hon och Mats Halvarsson gjort slut. Bild: TV4

Starka känslor

Och det går inte att ta miste på de starka känslor som finns mellan Linda och Lars-Åke.

– Han betyder jättemycket för mig och det är så skönt att ha någon att dela allt med. Han är helt fantastisk, säger Linda.

Linda Hammar med kärleken Lars-Åke Fransson. Bild: TV4

Linda Hammar med kärleken Lars-Åke Fransson. Bild: TV4

Säsongspremiären av ”I en annan del av Köping” sänds måndagen den 20 februari klockan 20.30 i TV4.

Av Minna Wallén-Widung

LÄS OCKSÅ


(2.33k)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…