Annons
Annons


Linda Hammars romantiska kväll med pojkvännen

Linda Hammar och hennes pojkvän Lars-Åke håller kärleken vid liv också efter flera års förhållande. För att fira att de varit tillsammans i sex år, ordnar Linda en romantisk överraskning. "Vi har aldrig gått på en så fin restaurang ihop tidigare", säger hon i "I en annan del av Köping".


I måndagens avsnitt av ”I en annan del av Köping” firar Linda Hammar och pojkvännen Lars-Åke Fransson sexårsjubileum. Dagen till ära har Linda ordnat med en överraskning – hon har bokat bord på en fin restaurang och fixat så att en taxi hämtar upp Lars-Åke.

Annons

– Vi har aldrig gått på en så fin restaurang ihop tidigare, så jag hoppas verkligen att Lars-Åke anstränger sig och rakar sig ordentligt. Han kan ju vara så snygg om han försöker lite, säger Linda i programmet.

Foto: TV4

För även om hon avslöjar att hon charmades av skägget till en början, gör Linda Hammar ingen hemlighet av att hon helst ser att Lars-Åke är rakad och kortklippt.

– Det värsta med skägg är att det sticks, säger hon.

”Vad glad jag blev”

Och hon brukar få sin vilja igenom.

– Om han inte rakar sig får han inga pussar och det vet han om så väl.

Och hon blir inte besviken i kvällens avsnitt – lagom till firandet slår Lars-Åke till och går till en frisör som både rakar och klipper honom.

– Jag tänkte att jag skulle åka till en frisör och raka mig. Linda har ju en överraskning för mig, så jag ville ha en överraskning för henne också. Vi får se om hon blir chockad eller inte.

Foto: TV4

Och nog blir hon överraskad.

– Vad glad jag blev för att Lars-Åke hade gjort sig fin. Han blir så snygg när han har kort hår och rakar av sig skägget. Det betyder väldigt mycket för mig att han gjorde det. Han betyder så mycket för mig, och det hoppas jag att han vet.

Planerar en framtid ihop

Lars-Åke har bedyrat sin kärlek till Linda i flera tidigare avsnitt av programmet, och kvällens romantiska inramning är som upplagd för kärleksbetygelser.

– Skål för att du finns gumman, jag älskar dig över allt annat på jorden, säger Lars-Åke i kvällens avsnitt.

Foto: TV4

Och paret planerar att fira många kommande jubileer på liknande sätt – i alla fall om man ska tro vad Lars-Åke svarar när Linda frågar honom om deras gemensamma framtid.

– Som det känns nu så blir det många år tillsammans. Vi tar väl sex år i taget. Du betyder ju allt för mig, gumman. Nu när jag har fått tag i dig så släpper jag dig inte.

I en annan del av Köping: Måndagar klockan 20.30 i TV4

Text: Minna Wallén-Widung

Läs mer om Linda Hammar här!

LÄS OCKSÅ


(471)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…