Annons
Annons


Linda Lindorff sexchockad av nya bonden: ”Inget skämt”

Nygamla bonden Marcus Sjöberg är tillbaka i TV4:s "Bonde söker fru". Programledaren Linda Lindorff berättar nu om hans frispråkighet - och hur han lyckades "sexchocka" henne.


I gårdagens ”Bonde söker fru” fick tittarna återigen se en skymt av  Marcus Sjöberg, 38, som var med i första säsongen av programmet. I och med att ”Bonde söker fru” drabbades av ännu ett avhopp togs Marcus in i sista stund.

Annons

På sin blogg skriver nu programledaren Linda Lindorff om vad vi kan vänta oss av Marcus Sjöberg under hösten.

”När vi lärde känna varandra för 11 år sedan så var Marcus rätt blyg och lite oerfaren då det gällde att prata känslor. Nu när vi möttes igen hoppades jag så klart att det skulle ha ändrats och ja… nog är det en ny man vi får lära känna nu”, skriver Linda Lindorff.

Linda fortsätter berätta att Marcus är en glad och snäll person som alltid får henne att skratta. Utöver detta har han gett programledaren något av en chock.

”I år lyckas han dessutom sexchocka mig. Detta är inget skämt. Det han berättar om vad som hänt är så chockerande att jag behövde sätta mig ner. Och det var alls inget dåligt, bara så oväntat och på en nivå jag inte varit med om i Bonde söker fru”, skriver Linda Lindorff.

Vad som hänt för att Linda ska bli sexchockad framgår inte i texten, men det måste vara något alldeles extra då Marcus Sjöberg lyckades få den annars så samlade Lindorff att rodna.

”Alltså, jag lägger mig inte i vad bönderna och deras brevskrivare gör så länge alla inblandade tycker det är härligt. Jag älskar att det blir kärlek, och ja jag vill gärna veta alla detaljer, även om de ibland får mig att rodna”, skriver Linda Lindorff.

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Läs mer om Bonde söker fru


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…