Annons
Annons


Linedance, Squardance och sambarytmer!


linedance

Kvällens Allas-program på Malmöfestivalen plockar garanterat fram danslusten!

Linedance är en country & westerndans som passar alla åldrar. Dansen innehåller många olika danssteg och man dansar på rad, bredvid varandra. Countrymusik blandas med olika former av populärmusik. Det behöver inte vara jämna par och cowboykläderna är inte ett måste. Eva Andersson, cirkelledare på Studiefrämjandet, framför linedance tillsammans med linedansare från flera orter.
Hemsida

Annons

Squaredans har sitt ursprung från olika europeiska folkdanser och danslekar. Dansen utvecklades till en egen dansform i Amerika, där immigranterna bidrog med danser från sina respektive hemländer. Energy Squares är en Malmöförening som genom Studiefrämjandet håller uppvisningar och lär ut Squaredans på olika nivåer.
Hemsida

Os Baianos & Brasil Samba är två olika sambagrupper som under en kväll på Malmöfestivalen smälter ihop till en fantastisk sambagrupp. Os Baianos är en brasiliansk perkussionsgrupp från Bahia med sitt säte i Malmö. I två år har de med sina medryckande sambareaggie-rytmer fängslat publiken på olika festivaler i Skåne och Danmark. Brasil Samba har sedan nio år tillbaka spridit värme och glädje i hela Sverige med sina härliga brasilianska sambarytmer och färgsprakande dräkter.
Hemsida
Brasil Samba

Välkommen till RWP-scenen i Raoul Wallenbergs park!
Studiefrämjandet Linedansare, torsdag 25/8 18.00–19.45
Energy Squares, torsdag 25/8 19.45–20.45
Os Baianos & Brasil Samba, torsdag 25/8 21.00–21.45


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…