Annons


Liveaboard – träningsresor på båt


resa_turkiet

Intresset för träningsresor växer stadigt. Apollo fortsätter sin satsning på området och introducerar Liveaboard – en annorlunda träningsresa ombord på en en Gület – en traditionell turkisk båt.

Liveaboard är en annorlunda träningsresa där hotellet är en traditionell turkisk båt, en Gület. Under en vecka i den turkiska skärgården seglar man på den fullt utrustade båten och genomför inspirerande träningspass både på land och till havs. Med båtens hjälp är det lätt att tar sig till de bästa platserna för dagens för- och eftermiddagsträning.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Liveaboard är ett vedertaget begrepp inom dykning och surfing, där deltagarna bor, äter och tränar på en båt, komplett med all service. Båten är stor och har duktig besättning med kapten, matros, kock och lokalguide. Med på varje båt finns duktiga och inspirerande svensktalande ledare.

Varje Liveaboard-resa har olika inriktning, till exempel yoga, funktionell träning, Swimrun, simning eller terränglöpning. Varje vecka har ett unikt upplägg, men alltid med båten som bas.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…