Annons


Livs levande: Musse&Mimmi med vänner


disney live

Nerverna på helspänn, mot Malmö Arena för glada, färgglada och musikaliska äventyr med kära och älskade Disney-figurer live på scen.

Äntligen ska våra barn få träffa dem på riktigt. Som de längtat. Dags för den bitvis interaktiva familjeföreställningen Disney Live! Musse & Mimmi på turné, där vi får följa med Musse, Mimmi, Kalle Anka och Långben ut på just turné för att hitta nya roliga och coola talanger som vill vara med i deras show. Och äventyren avlöser varandra. Det är glada överraskningar, busiga upptåg, osång och musik. Och barn som studsar i takt med Tiger i bänkraderna.
.
disney live

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Den spännande färden med Musses buss går över höga berg och ner under vattnet. Längs vägen träffar de Askungen som kan konsten att sätta de riktigt höga tonerna, Tiger som studsar fram och Woody och Buzz Lightyear från Toy Story som lär ut hur ett riktigt Yiii-Haa ska låta. Precis så som det lät i vår bil hela vägen hem, efter föreställningen. Bäst var de militärgröna soldaterna, också de från Toy Story. Sämst, alla Disneyprylar till överpris i pausen, avsedda att få barnen på kroken och föräldrarna att öppna sina plånböcker.

Disneymusikalen spelas i Malmö fram till och med söndag. Sista turnéstopp blir Linköping den 4-6 oktober.

För mer information och biljetter, klicka HÄR.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…