Annons


Liz & Dick – en kärlek det slog gnistor om!

Kanal 5 visar den nyproducerade dramafilmen Liz & Dick, där vi möter ett av vår tids mest uppmärksammade och skandalomsusade kärlekspar - Elizabeth Taylor och Richard Burton.


Lindsay Lohan spelar rollen som Elizabeth Taylor i filmen ”Liz & Dick”.

I närmare ett kvarts sekel var Elizabeth Taylor och skådespelaren Richard Burton ett av Hollywoods mest uppmärksammade kärlekspar. Ständigt påpassade av paparazzi världen över, spelades deras äktenskap upp i medierna och refererades ofta till som ”århundradets äktenskap”.

Annons

Blixtförälskade
Paret blev blixtförälskade då de träffades under inspelningen av storfilmen Cleopatra och de lämnade båda sina respektive äktenskap för att gifta sig, skilja sig och sedan gifta sig igen.

Lyxyachter, pälsar, stora diamanter och glamourösa fester med världens elit var en del av parets mediabild. Stormiga gräl, svek och missbruk var en annan. I den nyproducerade dramafilmen Liz & Dick får vi se hur ett liv i rampljuset kan vara förödande för ett förhållande, men också hur parets livslånga kärlek och passion för varandra var större än vad de flesta människor kan drömma om.

”Fantastisk kvinna”
Huvudrollen som Elizabeth Taylor spelas av en annan skandalomsusad skådespelerska, Lindsay Lohan, som säger följande om att spela rollen:

– Jag har alltid beundrat och haft en enorm respekt för Elizabeth Taylor. Hon var inte bara en otrolig skådespelerska utan också en fantastisk kvinna. Jag är väldigt smickrad över att få spela henne i denna film.

 Liz & Dick: Onsdag 28 nov, klockan 21.00. Kanal 5


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…