Annons
Annons


Löpning+fest=Run the party


Ett unikt femkilometerslopp som genomförs till tonerna av intensiv klubbmusik och en målgång som leder deltagarna rakt till en fest med några av de största dj-stjärnorna. Nu är det klart att Run the party gör nedslag i Stockholm den 30 april och i Malmö den 24 maj.

Annons

Kvällen inleds med fem kilometers löpning där deltagarna får energi av klubbmusik som spelas av dj’s utplacerade längs bansträckningen. Målgången leder sedan löparna rakt in till en klubbspelning som pågår hela kvällen och bjuder på musik från några av de största dj-stjärnorna. Run the party arrangeras på Kistamässan i Stockholm den 30 april och på Malmömässan i Malmö den 24 maj

Gilla Allas.se på Facebook

– Det känns fantastiskt kul att ta det här konceptet till Sverige! Klubbmusiken har starka rötter här så det känns verkligen helt rätt, säger arrangören David Campbell.

För musiken står bland andra John Dahlbäck som under de senaste åren rönt stora framgångar i USA med sin energiska housemusik och som på Run the party gör ett av sina få framträdanden på hemmaplan. Ett annat hett namn är Max Vangeli som har arbetat tillsammans med bland andra Steve Angello och Tiësto. Dessutom spelar dj-legendaren Stonebridge, som av många anses ligga bakom den svenska klubbmusikexplosionen. Fler dj’s kommer att presenteras framöver.

Arrangören lyfter även fram välgörenhet som en stark drivkraft bakom evenemanget. Tio procent av inkomsterna från biljettförsäljningen går oavkortat till bland annat Fryshusets verksamhet. Dessutom uppmanar man deltagarna att starta egna insamlingar.

– Genom att delta i Run the party får deltagarna alltså möjlighet att dansa till heta dj’s, bli lite sundare människor och samtidigt göra allt detta för ett gott ändamål, säger David Campbell.

Den första Run the party-festen arrangerades i Sydkorea hösten 2013 med över 8000 deltagare. Nu har turen alltså kommit till Europa och Sverige.

Biljetterna kostar från 349:-. Mer information finns på runtheparty.com

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…