Annons
Annons


Loppisfynd och orkidéer – vilken ögonfröjd!


Ala6

Härliga loppisfynd och underbara orkidéer för alla – oavsett hur gröna fingar du har – är i centrum när vi nu börjar blicka mot vår. Men även de starka berättelserna och de roliga kryssen är utmärkta att ta med sig när du kryper upp i favoritfåtöljen.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 6 ( i butik 30 januari):

Christel levde dubbelliv: Jag smugglade narkotika på helgerna
När Christel jobbade som knarkkurir i Europa och åkte fast kände hon sig lättad. Det blev vändpunkten i en tillvaro som började med en överdos som 11-åring och fortsatte i utanförskap och kaos.

Gilla Allas.se på Facebook

Förvandla dina loppisfynd!
Vem kunde ana att gamla bagerivagnar kunde bli en hylla och att en kaffekanna kan fungera som en lampa? Johanna Berglund har säker blick för loppisfynd och har skapat ett ombonat hem med många roliga idéer. Och hon delar med sig av dem i Allas!

Fantastiska orkidéer – expertens bästa tips!
Nu finns det orkidéer för alla! Från otroligt lättskötta till riktiga utmaningar. Den tåliga skönheten är blomsterlyx på fönsterbrädan och blommar generöst månad efter månad. Vi hjälper dig att hitta favoriterna – oavsett hur gröna dina fingrar är!

Mysig vinterpicknick
Fyll matsäcken med värmande soppa, läckra mackor och mumsig dessert. En meny som passar både liten och stor. Dessutom får du bra tips på hur du packar maten smart och smidigt.

Jobbmobbning: Redan första dagen hade han utsett mig till sitt hatobjekt
Lena hade varit så glad för sin fasta tjänst. Vad hon inte informerats om var att en ny manlig kollega anställts samtidigt som hon. Och han såg den ambitiösa Lena som ett hinder för sin egen karriär…

Ny metod varnar för hjärtinfarkt
Är dina blodkärl stela och förkalkade eller mjuka och elastiska som hos ett barn? Arteriografi är en ny enkel metod som mäter om blodkärlen är inflammerade och kan därmed tidigt varna för en infarkt. Allas reporter testade!

Dessutom:

  • Extra allt! – Kola och chokladkakor
  • Snön gjorde huset till en dödsfälla
  • Festlig fläskfilé – fem superläckra favoriter
  • Vi har testat läppbalsam!
  • Festivalsångerskan Mahan Moin om sin flykt från Iran
  • De skönaste mysplaggen!
  • Lättlösta och kanonkul kryss
  • Socker förstör ditt immunförsvar!
  • Tjejsnack med Charlotte

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, bok-, film- och skivrecensioner, Ensamma mamman mm.

 

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…