Annons
Annons


Lucka 15: Vinn ett stort julpaket med böcker!

Nu har du chansen att vinna ett härligt julpaket med massor av avkoppling!


julpaket

adventskalender2015I vinsten ingår tre böcker från HarperCollins Nordic och en DVD från Universal Sony Pictures.

Mhairi McFarlane – Det är inte du, det är jag. ”Så här gick det till: Jag friade. Paul sa ja, fast inte direkt entusiastiskt.”
Delia Moss har en livsplan. Men när det går upp för henne att hennes blivande man ligger med en annan raseras den imponerande snabbt. Helt klart ett bekymmer. Hon måste återta kontrollen och göra sig själv till superhjälte i berättelsen om sitt eget liv.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Catrine Tollström – Experimentet (signerat ex). Det ska bli den största svenska satsningen inom reality-tv någonsin. Ett antal extrema personligheter anländer till den isolerade paradisön Palawu, och Åse Nordenskiöld ska styra upp produktionen. När kontakten med fastlandet oförklarligt bryts blir det psykologiska spelet mellan deltagarna allt tydligare. En skrämmande händelseutveckling tar sin början. Snart går sanningen upp för alla: i detta dödliga spel kan man inte lita på någon annan än sig själv.

Barbara Taylor Bradford – Familjerna på Caveondon Hall. I århundraden har dessa två familjer levt sida vid sida på den imponerande herrgården i Yorkshiredalen. Den ena herrskap, den andra tjänstefolk. Men nu, med första världskriget hotandes runt hörnet, kommer dessa två familjer att prövas på sätt de aldrig trott var möjligt.
Lojaliteter sätts på prov och förräderier avlöser varandra. I en tid av osäkerhet är det bara en sak som är säker: dessa två familjer kommer aldrig att bli desamma igen.

Downton Abbey – A Moorland Holiday DVD. Det är ripjakt och Roses svärfar Lord Sinderby har hyrt Brancaster Castle i Northumberland och bjudit in familjen Crawley på jaktfest. Det vankas överraskningar när familjerna lär känna varandra bättre och några nya ansikten dyker upp. Samtidigt håller tjänstefolket ställningarna hemma på Downton och några osannolika romanser på äldre dar frodas. Årstiderna skiftar och ännu en jul firas på Downton Abbey. Familjen och deras tjänstefolk njuter av festandet som blandas med romantik, ett hjärtslitande farväl, vemodiga minnen av bortgångna älskade och ett glädjefyllt återseende

Vi har ett paket att tävla om, värde 586 kr.

Tävlingen är avslutad, vinnaren presenteras här.


(30)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…