Annons
Annons


Lynda Woodruff gör comeback!

Sarah Dawn Finers karaktär Lynda Woodruff blev en succé efter att hon dök upp i Melodifestivalen 2012. Den älskade älskade EBU-tanten har sedan synts vid flera tillfällen och nu intar hon Eurovision Song Contest – i direktsändning!


Lynda-woodruff

”Jag kommer vara supernervös men ska göra mitt bästa för att folk ska dra på mungiporna”, säger Sarah Dawn Finer, som spelar Lynda Woodruff, till svt.se.

– Vi har fått väldigt många frågor och önskningar från olika delar av Europa om att hon ska komma tillbaka. Därför kommer hon tillbaka, fast på ett sätt vi inte sett henne förut, säger Edward af Sillén, manusförfattare och regissör för Eurovision Song Contest 2016, till svt.se.

Annons

– Jag älskar att spela henne och det är så roligt att vi får skapa roliga nya idéer med henne, men denna gång kommer det bli extra läskigt och extra speciellt. För det är live, direktsänt för miljoner människor runt om i världen, säger Sarah Dawn Finer.

Gilla Allas.se på Facebook

Att Lynda dyker upp i direktsändning ser Edward af Sillén som en naturlig utveckling.

– Det känns som att vi gjort så många sketcher med Lynda så nu vill vi att fansen och publiken ska få träffa henne live. Därför kommer hon att vara med live i arenan. Jag tror att det blir en annan nerv som vore kul att få komma åt i finalsändningen, säger Edward af Sillén.

Se Lynda i Melodifestivalen 2016 här!

Eurovision Song Contest 2016:

Semifinal 1: SVT1 tisdag 10 maj kl. 21.00
Semifinal 2: SVT1 torsdag 12 maj kl. 21.00
Final: SVT1 lördag 14 maj kl. 21.00

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…