Annons
Annons


Här är alla deltagare i Made by Sweden!

I dokumentären ”Made by Sweden” möter vi sex av Sveriges OS-hopp. Dessutom får varje idrottare ett oväntat besök av en olympisk veteran. Här är alla deltagare i programmet!


Made by Sweden.

Made by Sweden med programledare Frida Nordstrand. Foto: TV 3

För många idrottare är OS det stora livsmålet, ett nålsöga vart fjärde år som kräver extrema förberedelser.

I dokumentärserien ”Made by Sweden” på TV 3 möter vi sex av Sveriges OS-hopp från SOKs Topp- och talangprogram. Vi följer deras målmedvetna satsning mot OS i Rio. Dessutom får varje idrottare ett oväntat möte med en olympisk veteran som delar med sig av sina erfarenheter.

Annons

I premiären av ”Made by Sweden” mötte vi taekwondostjärnan Nikita Glasnovic, vars mentor var filmstjärnan Dragomir Mrsic som tillhört världseliten i taekwondo och även varit ledare för SOKs satsning på sporten. Nikita växte upp i en taekwondofamilj där pappa hade en egen klubb där även farbröderna varit aktiva. Nikita är 21 år och har ett EM-brons från 2014.

I kväll möter vi kanotisten Petter Menning, världsstjärnan på sträckan 200 meter som är ett av våra stora guldhopp i OS. Han berättar om hur kanotklubben blev hans hem under åren med en alkoholiserad pappa. Programledare är Frida Nordstrand.

Här är alla idrottare och mentorer:

  • Nikita Glasnovic – Dragomir Mrsic
  • Anton Källberg – JO Waldner
  • Khaddi Sagnia – Carolina Klüft
  • Sofia Mattsson – Martin Lidberg
  • Josefin Olsson – Marit Söderström Nord
  • Petter Menning – Marcus Oskarsson

Made by Sweden: tisdag 7 juni kl. 21.00 på TV 3

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…