Annons
Annons


Maggio startar höstens Musik special


Veronica Maggio - hyllad av de flesta. Foto: Universal

Ikväll är det säsongsstart för Musik special. Först ut är Veronica Maggio i en inspelning från maj i år, hennes första konsert med succéplattan Satan i gatan.

Innan hon går upp på scen får vi lära känna den svenska stjärnan lite bättre då hon berättar om sig själv som musiker, som chef och hur framtiden ser ut.

Annons

Årets nykomling 2007
Resan uppåt verkar bara fortsätta för Veronica Maggio. Redan för fem år sedan togs hon emot med öppna armar när hon debuterade med singlarna ”Dumpa mig” och ”Nöjd”. 2007 vann hon en grammis som Årets nykomling.

Med årets Satan i gatan och singeln ”Jag kommer” har hon på nytt tagit hela Musiksverige med storm. I maj spelade SVT in hennes konsert på Kägelbanan i Stockholm efter att ha hängt med henne under dagen för att komma henne lite närmare.

Black Sabbath nästa
Säsongens andra Musik special är en brittisk musikdokumentär om hårdrockslegendarerna Black Sabbath och deras album Paranoid. Geezer, Ozzy och de andra berättar hur inspelningen gick till, och ger dessutom inblickar i bandets tidiga karriär. Här avslöjas hur många av Sabbaths klassiker kom till genom musikernas enastående intuition – nästan som av en slump.

Musik Special – Veronica Maggio: Lördag 13 augusti 2011, kl 19.00. SVT2


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…