Annons
Annons


Magnus Carlsson redan klar för final?


magnus-carlsson-johanna-svan

Magnus Carlsson och Festival-Johanna. Foto: Stefan Johansson, Sjfoto.se

Magnus Carlsson ställer upp i Melodifestivalen för åttonde gången! Festival-Johanna träffade Magnus i går kväll för att kolla läget.

Åttonde gången? Hur tänkte du där?

– Det låter så pretentiöst men det var låten!
– Jag var inte inställd på, eller jobbade speciellt hårt på, att göra en comeback men när det kom en fråga från Svt och jag hade påbörjat mitt samarbete med Thomas G:son, så sade jag: Men kom igen då, skriv nåt! Och så dök den här låten upp och då kände jag – ok, nu kör vi!

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Låten är ju väldigt mycket ”du”, jag fick Barbados-vibbar från 90-talet. Det är verkligen en klassisk schlager?

Haha, ja, det är det absolut!

Det var ganska längesedan en låt som sjöngs på svenska vann, men nu sjunger du på svenska. Du vill väl vinna?

– Ja, men då är det ju på tiden nu då, att det kommer en svensk låt som vinner.

Du verkar tända till ordentligt när du får uppträda inför publik. Berätta om känslan.

Det är sant, jag får en déjà vu-feeling. När de har ropat upp mitt namn och jag har vinkat till publiken och så springer jag upp på scenen och tar min position för att börja med låten. De sekunderna när jag stod där uppe idag så var det bara: Ja, just det, det är så här det är, en déjà vu från gamla Melodifestivaler. Det var häftigt!

– Sedan triggas man ju igång när folk sätter igång med sina silver-pompoms och är glada!

Vad händer efter Melodifestivalen?

– Det kommer en ny platta, på svenska, och sedan ska jag börja jobba med Diggiloo-turnen som sätter igång i sommar. Det är jag och Charlotte Perelli och Helena Paparizou. Och Jessica Andersson, som också är i final. Eller, jag menar som är i final.

Också i final? Du räknar kallt med att gå vidare?

– Haha, nej, nej, nej.

Hur säker är du på att ta dig till final?

– Haha, nej, jag började tänka på att Helena Paparizou också varit i final och, ja, anyway…

Behöver man inställningen att man kommer att ta sig till final här?

– Ja, det måste man ha. Jag är här för att jag har en vinnarskalle, det är klart, det har väl alla. Så det hade varit extremt roligt att ta sig till final!

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…