Annons
Annons


Mahan Moin: Det är en ära att spela!


Mahan Moin

Pressbild. Mahan Moin tävlar i Melodifestivalens deltävling 1 i Malmö den 1/2 med låten ”Aleo”. Upphovsmän: Mahan Moin, Anderz Wrethov.

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?

Superhärligt! Jag är väldigt glad att ha hamnat med superheta och folkkära artister blandat med nya stjärnor! Det är en ära att spela på första deltävlingen!

Annons

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?

Att träffa så otroligt olika individer och höra så oerhört härliga historier förutom alla de artisternas drömmar hur vi har kämpat oss hit, även också de bakom scenen och mångåriga erfarenheterna som de flesta har!

Hur förbereder du dig?

Jag lär mig att i pressade situationer sjunga min låt och göra min koreografi, men även med träning av psyke och kropp på gymmet eller sittandes på golvet 🙂

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?

Andas. Ser mig själv sjunga låten. Ser publiken i tankarna och ser hur se gläds åt mitt framträdande. Sen går jag ut och sjunger!

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?

Många fina låtar! Är ju en nörd, kanske om jag säger FÅNGAD AV EN STORMVIND, det var en favorit länge. Självklart YOU, men även såklart EUOPHORIA, som har växt mer och mer när jag lyssnar på den! Och ABSOLUT: JALLA DANSA SAWA! Som mina vänner Behrang Miri och min bästa Anderz Wrethov var med och skrev och proddade, och som ni vet är den andra halvan av låten ALEO.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…