Annons
Annons


Malin Watson är ny bloggare hos Allas!

Nu välkomnar vi en ny bloggare till allas.se. Malin Watson - professionell dansare, tv-personlighet, artist och föreläsare. Välkomna till Mingla med Malin!


Malin-watson-blogg

Malin Watson minglar och firar sin nya blogg på allas.se!

Malin Watson jobbar med dans på heltid med olika dansshower, dansundervisning, evenemang och tv-projekt. Hon föreläser även om positivitet och om vikten av att älska det man gör.
Under sin tävlingskarriär var Malin rankad bland de högsta i världen och hon turnerade jorden runt i sju års tid med den internationella dansshowen Burn the Floor.

Annons

Privat är Malin gift med dansaren David Watson och de har två söner, Alex 7 år och James 5 år.

Vad kan vi förvänta oss av din blogg?

Jag kommer att dela med mig av allt som händer i mitt liv. Ni får följa med mig på mitt ganska ovanliga jobb. Ingen dag är den andra lik när man jobbar som proffsdansare och artist vilket är superkul men ibland även ganska stressigt! Jag kommer också dela med mig av mina tankar och känslor vad gäller livet i allmänhet. Jag tror på att leva livet till hundra procent och att ge allt i alla situationer!

Bloggen heter ”Mingla med Malin”. Är du ofta iväg på mingel?

Ja, det blir en hel del olika mingelevenemang och inbjudningsfester vilket jag tycker är supertrevligt då jag är en väldigt social person. Jag älskar att klä upp mig och gå på fest men jag tycker också lika mycket om att dra på mig racksockor och gummistövlar och gå ut i skogen och vandra. Jag älskar kontrasten i att kunna jobba i en ganska så glamorös värld och när vi är lediga kunna åka ut till vår lilla stuga i skärgården och bara vara och mysa tillsammans. Från festdrottning till eremit. Det är jag i ett nötskal.

Kommer du att vara med i nästa säsong av Let’s Dance?

Förra säsongen i Let’s Dance dansade jag med den fantastiska och oförglömliga superstylisten från Hollywood Jonas Hallberg. Han är en underbar person och välkomnade mig med öppna armar och massor av kärlek från första sekunden jag anlände hos honom i Los Angeles. Jag fick åka dit i två veckor och träna med honom där innan TV-programmet startade.

Vi hade så kul tillsammans under hela förra säsongen av Let’s Dance. Vi skrattade så vi grät på träningarna och blev verkligen vänner för livet. Han är en väldigt speciell person med stort hjärta och naturligtvis är han alldeles Fabulous!

Om jag ska vara med i nästa säsong kan jag varken bekräfta eller dementera. Ni får vänta och se!

Här hittar du Malin Watsons blogg

LÄS OCKSÅ


(51)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…