Annons
Annons


Malmös grönaste fest!

Välkommen till en jordnära, kreativ och skön trädgårdsfest som är helt gratis!


Passa på och besök Malmö Garden Show i helgen. Foto:Jenny Leyman

– Vi erbjuder spännande trädgårdsupplevelse och hoppas därmed inspirera till eget odlande; säger slottsträdgårdsmästare John Taylor.

Passa på att få trädgårdstips och inspiration till den egna balkongen eller trädgårdstäppan. Det finns dessutom gott om möjligheter att provsmaka delikatesser, eller handla hem färsk vitlök, sparris, sallad eller rykande färskt bröd. De yngsta erbjuds  ponnyridning och sagoträd. Hisnande trädklättring för äventyrslystna; dessutom musik i trädgården, sillabåt, ekologiska delikatesser, udda perenner, mysiga serveringar och mycket mer under Malmö Garden Show.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

En av höjdpunkterna är alla de fantastiska och inspirerande utställningsträdgårdarna. I år medverkar bland andra Hovdala Slott, Linköpings kommun och Katrinetorp/Torup med stora trädgårdar. Dessutom spännande miniträdgårdar som ”Ätlig innergård” av Concrete Farming och ”Vintage Garden” av Hvilan utbildning med flera.

Vackert och lättskött, klimattänkande, grönskande eller charmigt vildväxande – vilken typ av balkong föredrar du? Fyra utställare visar inspirerande gröna rum i stadslivet.

Lyssna på musik i trädgården eller ät lunch på en av de mysiga serveringarna – här finns något för alla. Ta en tur med ”sillabåt” och upplev parken ur ett nytt perspektiv!

Var: Slottsparken, Malmö

När: 1-3 juni, fredag kl 10-18, lördag-söndag 10-16.


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…