Annons
Annons


Mandelmanns hyllar sina barn efter succén

"Mandelmanns gård" på TV4 har blivit en enorm succé. Men framgången har sina baksidor – inspelningarna tar mycket tid från arbetet på gården. "Men vi har fantastiska barn som backar upp oss i arbetet runt omkring", säger Marie Mandelmann till Expressen.


Varje torsdagskväll de senaste åtta veckorna har mängder av svenskar slagit sig ner framför tv-rutan för att följa Marie och Gustav Mandelmanns liv på Österlen, där de driver en ekologisk och självhushållande gård. Tv-serien ”Mandelmanns gård” har blivit en enorm succé och paret har hyllats av tittarna för sin livsstil och -filosofi. Och till tittarnas stora glädje, blev det nyligen klart att programmet får en säsong till.

Annons

– Vi har så roligt tillsammans med filmteamet, säger Marie Mandelmann till Expressen om beslutet att tacka ja.

Foto: TV 4

Foto: TV 4

Läs också: Mandelmanns underbara kärleksförklaring

Men framgångarna har en baksida. Att spela in en tv-serie är tidskrävande och mycket av den tid som paret normalt lägger på att sköta om sin gård, har gått åt till inspelningarna. För Expressen berättar de att varje avsnitt tar ungefär en vecka att spela in. Säsongens åtta avsnitt tar med andra ord ungefär två månader att färdigställa. Tid som paret egentligen brukar lägga på sin gård.

Läs också: 6 smarta trädgårdsknep som Mandelmanns lärt oss!

”Vi har fantastiska barn”

Marie Mandelmann hyllar nu parets fyra barn, och säger att det är tack vare dem som programmet blivit verklighet.

– Det är klart att det tar tid. Men vi har fantastiska barn som backar upp oss i arbetet runt omkring. Utan dem skulle det inte gå, säger hon till tidningen.

Foto: TV 4

Foto: TV 4

I samband med programmet har Marie och Gustav Mandelmann fått flera erbjudanden om att gästa olika tv-program.

– Men vi kan inte lämna vår gård och våra djur så det är väldigt svårt att göra sådana saker.

Läs också: Mandelmanns kan tvingas betala böter: ”Orättvist”

Gillar att inspirera

Till Expressen säger Marie Mandelmann att hon och maken är nöjda med programmet och att de har haft mycket att säga till om under inspelningarna.

– Absolut, vi är också väldigt glada att vi kunnat inspirera väldigt mycket människor att våga ta klivet att göra små förändringar i livet. Kanske baka bröd, odla eller tänka i nya banor.

Läs också: Mandelmanns fina kärleksförklaring: ”Tillsammans är vi starka”

Text: Minna Wallén-Widung

LÄS OCKSÅ


(354)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…