Annons
Annons


Mando Diao och Helena Bergström hos Skavlan


Gäster i Skavlan på fredag den 21 mars 21.00 SVT1:

Jo Nesbö är högaktuell på alla fronter. Han toppar New York Times bästsäljarlista med den 16 år gamla ”Kackerlackan” och samtidigt är han ute med nya ”Sönnen”. Ett filmprojekt som bygger på en ännu outgiven bok är på gång och det ryktas om att Leonardo DiCaprio ska spela huvudrollen. Som inte detta räcker visas dessutom Nesbös barnsuccé Doktor Proktors pruttpulver både på bio och teater.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Tony Flygare spelade fotboll i Malmö FF tidigt 90-tal. I samma lag spelade Zlatan Ibrahimovic. Nu kommer Flygare med boken ”En gång var jag större än Zlatan”.

Helena Bergström kan nu ses i pjäsen ”VD” och i höst kommer Colin Nutleys nya film ”Medicinen”, två sammanhang där könsroller och makt ställs på sin spets.

Pattie Boyd är modellen och fotografen som inspirerade sina exmän, George Harrison och Eric Clapton, att just till henne skriva sånger som «Something», «Layla» och «Wonderful tonight». I Skavlan berättar hon om sitt liv i rockens heligaste rum och om sin fotoutställning ”George, Eric & Me – a personal collection”.

Mando Diao har legat på Svensktoppen i 70 veckor med sin tolkning av Fröding, men nu byter gruppen spår. På senaste singeln ”Black Saturday” förenar Mando Diao det bästa från 80-talets electro med sin egen tydliga popprofil.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…