Annons
Annons


Många debutanter i höstens Doobidoo!

Vi är bara i mitten av maj men redan börjar den nya säsongen av Doobidoo att spelas in på SVT i Göteborg. Bland de medverkande ser vi i höst till exempel Lotta Engberg, Johan Wester, Nanne Grönvall och Hasse Andersson. Här nedan ser du hela startfältet!


Doobidoos programledare Lasse Kronér. Foto: Bosse Håkansson, Bilduppdraget/SVT

Doobidoos programledare Lasse Kronér. Foto: Bosse Håkansson, Bilduppdraget/SVT

Medverkande artister i Doobidoo 2015 är:
Elisa Lindström & Markoolio tävlar mot Helena Bergström & Robert Gustafsson
Elisa Lindström gör premiär i Doobidoo, precis som Helena Bergström. Markoolio har varit med tre gånger, precis som Robert Gustafsson.

Annons

Katarina Ewerlöf & Johan Rabeus tävlar mot Malin Arvidsson & Claes Malmberg
Katarina Ewerlöf har varit med i Doobidoo en gång tidigare, precis som Johan Rabeus. För Malin Arvidsson är det premiär, medan Claes Malmberg har varit med åtta gånger.

Medverkat tio gånger

Jessica Andersson & Bruno Mitsogiannis tävlar mot Pernilla Wahlgren & Björn Kjellman
Jessica Andersson har deltagit i Doobidoo tio gånger, Pernilla Wahlgren sex gånger och Björn Kjellman två gånger tidigare. För Bruno Mitsogiannis är det dock premiär.

Hanna Lindblad & Ola Forssmed tävlar mot Lotta Engberg & Per Andersson
Hanna Lindblad har varit med tre gånger tidigare, Ola Forssmed och Lotta Engberg har varit med fyra gånger tidigare och Per Andersson sju gånger.

Mollie Lindén & Andreas Johnson tävlar mot Jessica Zandén & Mikael Riesebeck
Det är Doobidoo-premiär för Mollie Lindén, Jessica Zandén och Mikael Riesebeck, medan Andreas Johnson har varit med en gång tidigare.

Anders Ekborg debuterar

Maria Lundqvist & Kristoffer Hellström tävlar mot Åsa Fång & Anders Ekborg
För Kristoffer Hellström och Anders Ekborg är det premiär i Doobidoo, Maria Lundqvist har varit med en gång tidigare och Åsa Fång två gånger.

Gladys del Pilar & Anders Johansson tävlar mot Rigmor Gustafsson & Hans Rosenfeldt
Gladys del Pilar och Anders Johansson har varit med i Doobidoo en gång tidigare, Rigmor Gustafsson två gånger förut och Hans Rosenfeldt fem gånger tidigare.

Katrin Sundberg & Lennie Norman tävlar mot Karin Westerberg & Hasse ”Kvinnaböske” Andersson
Hasse ”Kvinnaböske” Andersson gör premiär i Doobidoo, medan Karin Westerberg har varit med en gång tidigare. Katrin Sundberg har i sin tur varit med tre gånger förut och Lennie Norman sju gånger tidigare.

Vem vet mest?

Lina Hedlund & Rickard Olsson tävlar mot Viktoria Tolstoy & Samuel Ljungblahd
För Rickard ”Vem vet mest” Olsson är det Doobidoo-premiär, medan Samuel Ljungblahd har varit med en gång tidigare. Lina Hedlund har varit med två gånger tidigare och Viktoria Tolstoy tre gånger tidigare.

Shima Niavarani & Kristoffer Appelquist tävlar mot Shirley Clamp & Tobbe Blom
För Shima Niavarani blir det Doobidoo-premiär, medan Tobbe Blom varit med en gång tidigare, Kristoffer Appelquist två gånger och Shirley Clamp sju gånger tidigare.

Claudia Concha & Johan Wester tävlar mot Elin Bemark & Patrik Isaksson
Claudia Concha, Johan Wester och Patrik Isaksson har varit med i Doobidoo en gång tidigare, men för Elin Bemark är det premiär.

Fotbollsstjärna

Hanna Hedlund & Kevin Walker tävlar mot Nanne Grönvall & Daniel Norberg
Nanne Grönvall har varit med fem gånger tidigare, Hanna Hedlund fyra gånger, medan det är Doobidoo-premiär för fotbollsstjärnan Kevin Walker och Daniel Norberg.

Doobidoo: Fredagsnöje i SVT i höst


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…