Annons
Annons


Mångfaldspris till Allas bloggare SaraClaes!


SaraClaes - prisad Allas-bloggare!

SaraClaes – prisad Allas-bloggare!

Grattis säger vi till vår bloggare Claes Schmidt/Sara Lund! Hen har fått utmärkelsen ”Mångfaldshjälte” som organisationen Diversity Index delar ut varje år.

Och SaraClaes är i gott sällskap. Bland de andra pristagarna hittar vi till exempel organisationerna Rättviseförmedlingen och Yalla Trappan. SaraClaes har fått utmärkelsen för sitt enträgna arbete som föreläsare om normer och värderingar.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Det är fantastiskt att någon tänkt på mig och nominerat mig. Det är fullständigt sanslöst att jag fått utmärkelsen ”mångfaldshjälte” i kategorin ”Könsidentitet och könsuttryck”. Jag har Inte fått priset för att jag är transperson. Och inte trots att jag är transperson heller – utan för att någon tycker att jag gör något bra! Skriver hen på sin facebooksida i en kommentar till priset.

Det är kloka människor de där på Diversity Index. Grattis än en gång från oss på Allas!

Vinnarna till årets mångfaldshjälte priset 2013

Etnicitet: Yalla Trappan

Kön/Jämställdhet : Rättviseförmedlingen

Religion: Rebecka Hagerfors

Sexuell Läggning: Jeanette Larsson

Funktionshinder: FIFH Malmö

Ålder: Seniorbolaget

Könsidentitet/Könsuttryck: Claes Schmidt

 


(18)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…