Annons
Annons


Måns Zelmerlöw och Nanne kryssar med Gry i sommar

Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw, Mauro Scocco, Sabina Ddumba, Ola Salo, Loreen, Darin och Molly Sandén är några av de färgstarka artisterna som under sommaren besöker Gröna Lunds-scenen och Sommarkrysset. En nyhet i programmet är street-magikerna Brynolf & Ljung som dyker upp och trollar för förbluffade gäster.


Gry Forsell tillbaka med SOmmarkrysset. Foto: Emma Svensson / TV4

Gry Forsell tillbaka med SOmmarkrysset. Foto: Emma Svensson / TV4

Med Gry Forssell i spetsen blir det stjärnspäckade lördagskvällar med musik och spännande kryss med start midsommardagen den 20 juni.

– Sommarkrysset är det bästa sommarjobbet man kan tänka sig och jag är SÅ laddad inför premiären av den tionde säsongen – som troligtvis också kommer bli den bästa! Att det har blivit så många somrar är nästan ofattbart, lite så att man behöver nypa sig i armen, säger Gry Forssell.

Nya stjärnskott

När Sommarkrysset är tillbaka bjuds det på förstklassig underhållning då en härlig blandning av både nya stjärnskott och några av Sveriges största och mest folkkära artister äntrar scenen i ett somrigt Stockholm.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

En av artisterna har Gry personligen värvat till Sommarkryss-scenen.

– Jag älskar ju Mauros musik och har ju under flera år försökt med det mesta för att övertala honom att vara med i programmet – bland annat så hoppades jag kunna muta honom genom att erbjuda mig att inventera hästbutiken som han är delägare i. Men nu äntligen släpper han en ny låt som kommer på fredag och ska, till min stora glädje, vara med i Sommarkrysset! Jag kunde inte vara gladare! säger Gry.

Debutanter

Sommarkryss-debutanterna Peter Brynolf och Jonas Ljung tillhör några av världens bästa trollkarlar som med hjälp av psykologi och fingerfärdighet suddat ut gränserna för vad som faktiskt är möjligt. Duon har under våren trollat brallorna av svenska kändisar, och nu är det Sommarkryssets gäster och tittares tur.

Årets artister är:

  • 20 juni: Molly Sandén, JustD, Isa, Tommy Nilsson/ Patrik Isaksson/Uno Svenningsson,
  • 27 juni: Mauro Scocco, Rob n Raz featuring Leila K, Chris Olsson, Ace Wilder
  • 4 juli: Måns Zelmerlöw, Love Antell, Hasse Andersson, Heavy Tiger
  • 11 juli: Molly Pettersson-Hammar, Panetoz, Backyard Babies
  • 18 juli: Eric Saade
  • 25 juli: Ola Salo, Mariette
  • 1 augusti: Medina, Samuel Ljungblahd, Brolle & Nanne
  • 8 augusti: Samir & Viktor, Sabina Ddumba, Partaj-gänget musiknummer
  • 15 augusti: Darin, Loreen, Bo Kaspers Orkester

Fler artister tillkommer. Med reservation för eventuella ändringar.

Sommarkrysset: Lördag 20 juni, kl 20.00 i TV4.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…