Annons
Annons


Måns Zelmerlöw: Nu vill jag utomlands med min musik!


mans-zelmerlow

Festival-Johanna träffade en glad Måns Zelmerlöw efter genrepet i Conventum Arena i går kväll.

Foto: Stefan Johansson, Sjfoto.se

Vilken show Måns, berätta, hur kom ni fram till detta?

– Tack! Jag måste ge all cred till Benke och David (Fredrik ”Benke” Rydman och David Nordström). Vi har tillsammans kommit på idén och sedan har de gjort ett fantastiskt jobb med att göra den här projektionen.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Hela numret handlar om hur barn, i det här fallet ”det unga jaget”, som den här lilla streckgubben gestaltar, ser upp till vuxna och liksom följer efter dem. Att vi vuxna därmed måste vara förebilder för våra barn. Och vara hjältar.

Hur mycket har du repeterat numret? Det verkar inte helt lätt att hänga med i svängarna?

– Haha, nej, det är verkligen lite fix och trix. Det är mycket rörelser som ska sitta, både när det gäller timingen och att det måste vara så exakt, jag får inte ha armen för lågt och jag får inte ha den för högt liksom.

– Men det är svinkul! När vi har stått och repeterat utan skärmen har man ju känt sig väldigt ”muppig” men sen när man ser det i efterhand så ser det faktiskt rätt bra ut!

Du tycker att det är roligare att sjunga än att vara programledare, varför är det så?

– Jag ser ju mig själv som artist, jag vill vara artist och det har jag alltid velat. Det var drömmen ända sedan barnsben och programlederiet blev en liten avkrok på den stigen. Men nu känner jag att jag verkligen har hittat tillbaka, nu vill jag fortsätta att utveckla mitt artisteri.

Hur ser drömmarna och ambitionerna ut framöver?

– Ambitionerna är många och höga. Allt möjligt. Jag skulle vilja komma utomlands med min musik. Jag skulle vilja gå långt här i Melodifestivalen så klart. Och sedan har jag mycket ambitioner utanför mitt artisteri också, när det gäller företagande.

Jag har en sista fråga, som handlar om sport eftersom jag även är sportbloggare. Eric Saade hade fel och Andreas Johnson hade rätt…
Vilket är ditt favoritfotbollslag i Allsvenskan?

– MFF. Jag åkte ju ner på varenda Champions League-match och kollade!

Vilket alltså är helt rätt svar enligt Festival-Johanna 😉

Läs också: En längre intervju med Måns Zelmerlöw

mans-zelmerlow-melodifestivalen

Måns Zelmerlöv med sin streckgubbe på scenen.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…