Annons
Annons


Maratontitta på Äkta människor!


Om en månad startar andra säsongen av dramaserien Äkta människor i SVT1. Nu har tittarna chansen att se hela första säsongen av den kritikerrosade och internationellt prisbelönade serien i SVT Play.

Annons

Serien ligger ute en månad, fram till starten av den andra säsongen.

– Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda våra tittare möjligheten att titta ikapp och uppdatera sig inför den andra säsongen av Äkta människor. Alla avsnitt läggs upp på en och samma gång, så den som vill kan maratontitta sig igenom hela första säsongen, säger Christian Wikander, programchef för SVT Drama.

I Äkta människor befinner vi oss i en parallell nutid där gränsen mellan människa och maskin blir allt vagare. Vad händer när robotarna blivit så mänskliga att det knappt går att skilja dem från riktiga människor? När de till och med kan vara våra älskare? I serien följer vi några människor vars liv förändras fullständigt av den nya teknologin.

I förra säsongen fick Lisette Pagler något av ett genombrott i rollen som huboten Mimi/Anita. I övriga roller sågs bland andra Eva Röse, Andreas Wilson, Leif Andrée, Pia Halvorsen, Johan Paulsen och Marie Robertson.

Äkta människor, som skapats av författaren Lars Lundström och regissören Harald Hamrell, har det senaste året rönt stora internationella framgångar. Serien har sålts till nära 50 länder, vann Prix Italia för Bästa tv-serie, och belönades i höstas för Bästa manus vid Seoul Drama Awards, en av Asiens största tv-festivaler

Äkta människor, andra säsongen, startar söndag 1 december kl 21.00 i SVT1.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…