Annons
Annons


Margaret från Norge: Jag börjar med en specialdans!


Namn: Margaret Berger
Ålder: 27
Familj: Mor, far och två systrar
Bor i: Trondheim, Norge

Berätta om låten du ska framföra.
Sången är ungefär om att hårt möter mjukt, med en text som är djup och poetisk. För mig är det en sång om en fjäril som tar sats och till slut gör avstamp. Vi behöver alla vänner och partners som kan vara ärliga och knuffa oss ut ur vår trygghetszon.
Vem är du som artist?
Jag växte upp på en ö som heter Hitra, 2 timmars resa från Trondheim, där jag bor nu. En fantastisk plats för barn att växa upp på, med havet, naturen och friheten att springa fritt. Vi hade massor av fantasi och kunde stanna ute 5-6 timmar åt gången. Min familj är mycket musikalisk, alla kan spela minst ett instrument och min far är präst, jag växte upp med musik runt mig hela tiden.
Jag började sjunga samtidigt som jag lärde mig att prata. Gick i en musikskola men slutade eftersom jag inte kunde lära mig all teori. Jag har alltid vetat att jag skulle arbeta med musik eller som artist på något sätt.
Hur förbereder du dig inför Eurovision Song Contest?

Vi började de riktiga förberedelserna förstås innan vi åkte till Malmö, med kläderna och att träna in numret. Jag ser fram emot att framträda med tre bakgrundssångare.
Vad brukar du göra precis innan ett framträdande?

Jag dansar en specialdans tillsammans med min trummis.
Vilken Eurovision Song Contest-vinnare genom åren är din favorit?
Jag ser alltid Eurovision med mina vänner. Min absoluta favorit är Irland 1994 – Rock’n Roll Kids.
Vad tänker du på när du tänker på Sverige?

Modernt, fantastiskt, kultur, mode och musik.
Vad är du mest stolt över i ditt land?
Det underbara landskapet och det norska folkets naturliga ödmjukhet.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

TRYCK HÄR för att lyssna till Norges bidrag!

 

 

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…