Annons
Annons


Maria Montazami testar nya prylar i Mästertestarna

I det nya programmet Mästertestarna får svenska familjer testa roliga prylar med udda användningsområden. Testpanelen utgörs av bland andra Maria Montazami och hennes dotter Sara.


Maria Montazami i Mästertestarna TV3.

Maria Montazami och dottern Sara i Mästertestarna. Foto: Eva Edsjö/TV3

Varje år lanseras miljontals nya prylar på marknaden och i ”Mästertestarna” kommer allt från tekniska nymodigheter, praktiska lösningar och extravaganta produkter att testas.

Tillsammans med fem andra familjer ska Maria Montazami och hennes dotter Sara prova nya produkter och utvärdera dem.

Annons

– För att kunna vara en bra testprovare så måste man ha lite kunskap. Man måste kunna veta om en sak är praktisk och om den är fin eller ful i rummet, säger Maria Montazami.

Ska gissa priset

De sex olika testgrupperna har helt skilda behov och intressen. Det är de ungdomliga pensionärerna Franz och Peter, den tävlingsinriktade tonårsfamiljen Wedemo, reafyndarna i familjen Wågsol, ingenjören Leif med konstnären Marisol, det trendiga paret Calvin och Linus och slutligen den glamourösa duon Maria och Sara Montazami.

Varje vecka levereras en ny laddning paket hem till familjerna som sedan ska öppna, testa, utvärdera och slutligen gissa priset på produkterna.

Maria Montazami och Sara har tydliga åsikter när det kommer till produkterna, men vägen dit är inte helt enkel när de tvingas läsa manualer och lösa tekniska problem.

I premiäravsnittet testar Maria Montazami bland annat på en jacka med inbyggd air condition. Hon gillar idén men utseendet på jackan får inte godkänt. I sann Montazami-anda piffar hon till jackan innan Sara får ge sig ut på stan med fläktarna på ryggen.

Här är alla familjer i Mästertestarna:

  • Familjen Wedemo, Åkersberga
  • Familjen Wågsol, Norrtälje
  • Marisol och Leif, Uppsala
  • Peter och Franz, Stockholm
  • Calvin Vedran Bozic och Linus Hermansson, Stockholm
  • Maria och Sara Montazami

Mästertestarna: Premiär söndag 2 oktober kl. 19.00 på TV3 (del 1 av 6)

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…