Annons
Annons


Maria Montazami får hjälp av Laila Bagge i Rum för dig

I tv-programmet ”Rum för dig” överraskar Maria Montazami sin mamma Anita genom att göra om ett rum i mammans lägenhet till en ateljé. Programledare är Laila Bagge.


Laila Bagge i Rum för dig.

Maria Montazami får hjälp av Laila Bagge i inredningsprogrammet ”Rum för dig”.

I ”Rum för dig” får kändisprofiler inreda hemma hos en person som betytt mycket för dem – med hjälp av Laila Bagge och hennes inredningsteam.

Utöver ett program fullspäckat av inredningstips får vi också lära känna våra kändisprofiler från en annan vinkel. Mycket skratt, värme, inspiration och en och annan tår blir det när varje nytt rum skapas för att perfekt passa för den som bor där.

Tårar av lycka

I kvällens avsnitt av ”Rum för dig” åker Laila Bagge till Ängelholm för att möta upp Hollywoodfrun Maria Montazami med dottern Sara. Tillsammans ska de hjälpa Maria Montazamis mamma Anita Westphal, som flyttat från hus till lägenhet och inte lyckats bo in sig.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Ett rum användas i dag som förråd, men Anitas dröm är att det ska förvandlas till en ateljé där hon också kan sitta på den anslutande balkongen och måla. En dröm som självklart kommer att gå i upplevelse – och får Anita att fälla tårar av lycka.

Längs väggen vill Maria Montazami gärna ha ett finger med i spelet. Det resulterar i en ny form av kuddkrig med Houzz inredare Jesper Laursen.

Rum för dig: Måndagar kl. 21.00 på TV3

Hela tv-tablån hittar du på TV-guiden

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…