Annons
Annons


Maria Montazamis lillasyster på roadtrip genom Sverige


Nu blir Hollywoodfrun Maria Montazamis lillasyster också tv-kändis. I nya solskensrealityn Sommar i Sverige får vi möta Catharina Westphal och dottern Emilia samt ett helt koppel av andra sköna människor som njuter i fulla drag av sin svenska sommarsemester.

Annons

I programmet visar Catharina att hon inte bara  ser ut som sin berömda syster, hon tänker också likadant.
– Emilias och mina gemensamma intressen är väl att båda tycker om att vara… blonda, säger Catharina.

Gilla Allas.se på Facebook

I Sommar i Sverige lär vi känna ett gäng svenskar som verkligen lever sommaren fullt ut. Under åtta sköna avsnitt upplever vi sol och skratt, fart och fläkt – och hederlig svensk semester.

I första avsnittet möter vi alltså bland andra Maria Montazamis syster Catharina som tillsammans med sin dotter Emilia för första gången semestrar hemma i Sverige. Emilia hoppas att mamma Catharina ska hitta kärleken på resan.
– Han ska vara en stor biff. Och så ska han ha en tatuering… typ ”Emilia är bäst”, säger dottern.

Misse Karlsson och Micke Gaunitz

Vi får också följa med trebarnsfamiljen Karlström som fått för sig att hyra en båt och färdas längs Göta kanal trots att ingen har någon större erfarenhet av båtliv, vi hänger med polarna Micke och Misse som ska göra en bilresa till Stockholm för att fira kronprinsessans bröllop och väninnorna Barbro och Paula som ska husvagnssemestra och besöka Sveriges alla fågelhappenings.

Premiär: Sommar i Sverige, tisdag den 18/1 kl. 21:00 i TV3. 


(14)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…