Annons


Marias miljonglädje i TV4 – delar vinsten med sin mamma

Maria Hagström fick miljonjubla efter Trisskrapet i TV4. Vinsten kommer hon nu att dela – med sin mamma. "Jag såg först inte vad det blev men jag tänkte 'gud vad många nollor'".


Tisdag morgon var det Maria Hagström från Nacka som tog plats i Nyhetsmorgons studio för att skrapa Triss.

Nackabon Maria Hagström direkt efter skrapet. Bild: Svenska Spel

Maria Hagström berättar att hon brukar köpa trisslotter tillsammans med sin mamma och mammans man. Vinstlotten köpte Marias mamma i Östersund där familjen kommer ifrån.

Annons

– Mamma ringde och sa att hon hade något att berätta och jag tänkte direkt att hon var sjuk eller något men sedan berättade hon om tv-trissen, säger Maria Hagström till Svenska Spel.

Eftersom Marias mamma ansåg sig vara alldeles nervös för att skrapa Triss i direktsändning, bestämde hon att Maria skulle få ta hennes plats.

– Mamma sa att hon skulle stå bakom en dörr och glutta fram på skrapet så hon har nog smällt av nu, skrattade Maria direkt efter sändningen.

Stort träningsintresse

När Maria Hagström tagit plats i studion finns det ingen tillstymmelse till nervositet. Innan det är dags att välja lott berättade Maria Hagström att hon har ett stort träningsintresse. På fritiden tränar hon  gärna gruppträningspass men gymmar även tillsammans med sin man.

– Då blir det av, konstaterar hon i Nyhetsmorgon.

Maria valde sedan lott numer tre i högen. Under tystnad och med koncentrationen på topp började hon sedan skrapa.

Och när bara den sista rutan återstod hade hon en chans på som mest 2,5 miljoner kronor. För en sekund såg det ut som hon ska lämna studion med 500 000 kronor, innan det dök upp en tvåa framför.

Triss i TV4. Bild: Svenska Spel

Vinnaren: ”Jag är stum”

Maria Hagström skrek av glädje och lyfte armarna i luften innan hon gav programledaren en kram.

– Chockad. Ja, jag är stum. Detta är helt fantastiskt, säger hon i direktsändningen.

Vinsten kommer nu att delas mellan Maria och mamman. Mamman och maken kommer att använda sin del för att dra fiber till huset i Östersund. Men vad Maria och hennes man kommer att göra med sina pengar verkar inte helt klart.

– Jag är helt blank, jag hade verkligen inte tänkt det här så jag har ingen som helst aning nu, säger Maria efter sändningen.

Men mannen fyller i:

– Att göra en långresa är ju aldrig fel…

Se Marias Triss-skrap här:


(145)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…