Annons
Annons


Marie Fredriksson och paret Schibbye till Skavlan


Artisten Marie Fredriksson är äntligen tillbaka, journalisten Martin Schibbye och hans fru Linnea, Dweezil Zappa som spelar pappa Frank Zappas musik och skådespelaren Örjan Ramberg som pratar om åldrandet. Allt detta i fredagens Skavlan.

Annons

En av Sveriges största artister, Marie Fredriksson, är äntligen tillbaka. Det nya albumet ”Nu!” har hon skrivit med maken Mikael Bolyos och snart ska hon ut på sin första soloturné på 14 år. På fredag kommer hon till Skavlan.

Gilla Allas.se på Facebook

Skandalomsusad, teaterlegend som stått på Kungliga Dramatens scen i över 36 år. Nu ställer sig Örjan Ramberg frågan om åldrandet, i den snart aktuella pjäsen ”Dödspatrullen” på Dramaten.

Journalisten Martin Schibbye satt fängslad i Etiopien i 438 dagar tillsammans med sin kollega, fotografen Johan Persson. De blev tillfångatagna när de skulle skriva ett reportage om den hänsynslösa jakten på olja i landet. I Skavlan på fredag kommer Martin tillsammans med sin fru Linnea Schibbye, som kämpade för deras frisläppande.

Gitarristen Dweezil Zappa, son till rocklegenden Frank Zappa, är på skandinavisk turné med konsertserien ”Zappa plays Zappa”. På fredag kommer han till Skavlan.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…