Annons
Annons


10 märkligaste namnen som föräldrar har gett sina barn

Varje år släpper Statistiska centralbyrån listan med de populäraste namnen på nyfödda. Men det är inte bara de vanligaste namnen som kartläggs – alla registreras. Här är 10 namn du nog inte trodde fanns… 


bebisnamn-utvald

Att välja namn till sitt barn är inte alltid så lätt. Det finns många aspekter att ta hänsyn till, som vad namnet exempelvis betyder, signalerar eller kan associeras till.

Vi har samlat 10 namn som föräldrar på allvar har gett sina barn. Även om vi vill tro att föräldrarna i grunden hade goda avsikter kan vi inte låta bli att undra – hur tänkte de egentligen?

Annons

Klicka på bilden nedan för att se alla namnen – bläddra sedan åt höger!

10
Visa bildspel

/
...
Visa mer


Läs också:
 10 ord du förmodligen uttalat fel i hela ditt liv

LÄS OCKSÅ


(929)
(0)


Annons

  • Linn

    Jag brukar ytterst sällan kommentera på nätet å då när något är jättefint men detta gjorde mig så upprörd, förbannad men allra mest så jävla ledsen ända in i själen så att tårarna bara forsade ur mig. Detta är ju tyvärr inget nytt fenomen att föräldrar gör så här mot sina barn men de flesta namnen här är väldigt hemska! Utan att veta hur föräldrarna tänkte skulle jag om jag stötte på någon skrika åt dem att de är så jävla respektlösa å inte förtjänar att ha barn å säga till barnet att byta namn för dina föräldrar är psykiskt sjuka å borde som normala, kärleksfulla föräldrar förärat dig med det vackraste namnet de visste. Idioter! Jag fattar inte att det passerar genom svenska myndigheter…
    Linn, Göteborg

  • Louise

    Kan bara hålla med! Verkar som det blivit väldigt lösa tyglar med vilka namn man får ge sina barn… Vad har barnet att vinna på att heta Anus eller Bärs?!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…