Annons


Martha Ehlin från Göteborg vald till Lyssnarnas Sommarvärd


Det blev Martha Ehlin, 35 år, och hennes berättelse om hur hon 2009 transplanterades med fem nya organ, som röstades fram som Lyssnarnas Sommarvärd 2013.

– Att bli utvald till Lyssnarnas Sommarpratare känns helt fantastiskt och mycket ärofyllt, säger Martha Ehlin som kommer att Sommarprata 17 juli.

Annons

Martha Ehlin drabbades av cancer i bukspottkörteln när hon var 30. Ett av behandlingsalternativen var att genomgå en omfattande organtransplantation. I sitt Sommarprat vill Martha berätta om kampen för att överleva och hur livet vände.

Gilla Allas.se på Facebook

– Att få möjligheten att dela med mig av min historia är ett sätt för mig att ge tillbaka, ett sätt att säga tack till min donator och alla andra som har räddat mitt liv, säger Martha Ehlin.

– Marthas historia är unik och berör djupt. Dessutom har hon en förmåga att berätta den på ett livsbejakande och hoppfullt sätt. Jag ser mycket fram emot att höra hennes Sommar. Det är tredje gången sedan starten för sju år sedan som Lyssnarnas Sommarvärd kommer från Göteborg, säger Bibi Rödöö, programchef för Sommar och Vinter i P1.

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…