Annons
Annons


Med rullstol genom djungel och öken


Mot alla odds - tvprogram

I nya reality-serien ”Mot alla odds” kämpar sig de funktionshindrade deltagarna genom öken, djungel och savann i Afrika. Foto: BBC.

Tänk dig att du befinner dig mitt i Afrika, och att du sedan ska ta dig 150 mil genom djungel, öken och snårig savann med mängder av vilda djur. Tänk dig nu att du dessutom är funktionshindrad och helt beroende av övriga gruppen för att kunna ta dig till slutmålet.

Annons

Det blir verklighet för de tio deltagarna som antar utmaningen att delta i ”Mot alla odds”, SVT:s nya äventyrliga realityserie. Tillsammans med en erfaren expeditionsledare och läkare, reser gruppen till Afrika för att uppleva sitt livs äventyr.

Gilla Allas.se på Facebook

Testa sina gränser
Tv-tittarna kommer att lära känna människorna bakom olika funktionshinder, och följa dem på deras resa genom Afrika.

Utmaningen för dem blir att testa sina egna begränsningar och att samtidigt samarbeta med övriga deltagare och deras olika funktionshinder. De får lära sig att utnyttja varandras styrkor och samtidigt bemästra svagheterna. Målet är att genomföra expeditionen och bevisa att det är möjligt att övervinna sina egna hinder och begränsningar.

Kritikerrosad serie
Serien bygger på kritikerrosade ”Beyond Boundaries” som sändes för första gången i Storbritannien 2005. I Norge gjordes en version 2010, ”Ingen grenser” som blev en stor publikframgång.

Vill du vara med?
Castingen av Mot alla odds har just påbörjats. För de som är intresserade av att anta utmaningen och medverka, finns information om vad ansökan ska innehålla här.


(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…