Annons
Annons


Men Måns, det kan du väl inte skoja om?!


komikern Måns Möller

Hur det är att vara pappa till ett barn med autism berättar komikern Måns Möller på söndag kväll. Foto: Sanna Dahlen/SVT

Komikern Måns Möllers hyllade soloföreställning om hans familjesituation och sonens diagnos med autistiskt syndrom. Det pendlar mellan mörkaste förtvivlan och ljusa glädjestunder när Måns varvar humor och allvar för att beskriva sitt liv med en son som inte är som alla andra.

Annons

I den egna föreställningen gör Måns Möller upp med den klassiska frågan ”om man får skoja om allt”. En föreställningen som innehåller mycket skratt men har även med ett uns av allvar när han berättar hur livet ställdes på ända när hans son fick diagnosen autistiskt syndrom.

Gilla Allas.se på Facebook

Utsålda hus
Lovorden var många för Måns Möller och föreställningen ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort”, när den under 2013 spelades för utsålda hus och med stående ovationer runt om i Sverige.

Föreställning är högaktuell då köerna till BUP för att få en diagnos fortfarande är för långa och olika kommuner (senast Täby) hotar att dra in tilläggsbidragen för barn i behov.

Bjuds på kalas
– Om den här föreställningen gör att en enda liten autistisk flicka eller pojke blir bjuden på kalas som annars inte skulle varit välkommen har jag lyckats!, säger Måns Möller själv efter alla lovord.

Måns Möller: Jävla pajas – det här skojar du inte bort: Söndag 26 oktober, kl 21.00 i SVT1

 


(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…