Annons
Annons


Mer fjärilar åt festivalfolket!Linda Herkel

Euroclub, på Slagthuset i Malmö, är en mötesplats för artister och delegationer, media och fans. Allas festivalteam gick dit för att ta sig en titt och kolla Eurovision-läget med några av de som var där…

Annons

Det är alldeles för få fjärilar här på Euroclub, tyckte Linda Herkel, kommunikatör på Malmö stad, som kommit till klubben för att leverera fler Eurovisions-fjärilar. Anti-halkskyddsfjärilarna ska klistras över dansgolvet och och de lite större ska hängas i ställningar på väggarna.

Euroclubs tokigaste: förmodligen galen-muppen Terry Vision, som pratade om obegripliga saker med Allas utsända, assisterad av skotske kiltklädde Ewan Spence från ESC-sajten ESCInsight, som tycktes ta hela uppvisningen på största allvar.

Det flyter på bra, tyckte Helena Brodén från SVT, som är på plats i Malmö för att hjälpa pressen så gott hon kan.
– Vi kan såklart inte allt, men rättar till efter hand, sa hon.

Måns Renntun och Eva Eilstrup stod inne på Euroclub för att svara på praktiska undringar om Malmö och hjälpa gäster att hitta rätt i staden.
– Det är många som ställer frågor till oss, mest handlar det om var allting är, som ”hur hittar jag till mitt hotell?”, berättar Måns.

Slagthuset i Malmö

Euroclubs uteservering där det ska minglas i det svartvita – håll tummarna för fint väder och att ESC även står för EnSolChock! 🙂

Sophie i uteserveringens bar hade det inte så stressigt bakom disken:
– Nä det är rätt lugnt än så länge, det blir nog mer i helgen när fansen kommer.
Vad är den vanligaste beställningen?
Folk köper nästan bara läsk och öl.

Ingen champagne?
– Inte än. Men det kommer säkert senare!

Festival-Agata och ESCharlotte


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…