Annons
Annons


Micke testade L7-dieten: Jag får på mig jeansen som var för små!


L7 diet

Foto: Charlotte Strömwall

Mikael Frohm
Ålder: 57.

Foto: Drago Prvulovic Före L7

Foto: Drago Prvulovic
Före L7

Familj: Fru och två vuxna barn.
Yrke: Journalist.
Startvikt: 80 kg.
Vikt nu: 76 kg, minus 4 kg.
Varför ville du testa L7?
Rent misstag! Tyckte frågan löd: ”Någon som vill vara med på lite raketforskning?” När jag insåg misstaget var det för sent. Och en snabb blick i spegeln gjorde ölmagen tydlig…
Hur har det gått?
Månad 1:
Rivstart – firar projektet med kött, bearnaisesås och grönsaker. Samtidigt ryker sockret i mitt te på jobbet (3-4 koppar/dag). Det har inte med dieten att göra utan sockret tar slut. Tvärstopp på godisätandet. Efter några dagar känner jag mig trött och hängig. Sötsuget är inte så farligt längre, men finns där, färdigt att slå till när som helst…
Månad 2: Halvvägs jublar jag lite. Med två retfulla hekto missar jag visserligen delmålet 77 kg, men får på mig jeansen som var för små i somras. Midjemått: Minus 4 cm. Belönar mig med en vecka på Mallorca. Trots en del godsaker (inte alltid kolhydratfattiga), och vandringar i bergen har jag nästan lyckats hålla vikten. Kul!
Månad 3: Trögare. Ändrar lite i kosten. Mitt i allt infaller skåningarnas högtid; Mårten gås. Ajaj, två gåsamiddagar på raken, alla goda tillbehör; sås, potatis, öl, vin med mera; stjälper mig! Får lite panik ett par veckor innan slutet. Men en sista ansträngning och jag har i alla fall blivit av med fyra av fem kilo jag siktade på. Nöjd!
Varit svårast:
Komma ihåg att äta flera gånger om dagen.

Annons
Foto: Charlotte Strömwall Efter L7

Foto: Charlotte Strömwall
Efter L7

Varit lättast:
Hoppa över småätandet efter klockan sju.
Det har jag lärt mig:
1. Ärtsoppa har högt GI-värde.
2. Nötter, mandlar och torkad frukt också är godis.
3. Man blir trött inledningsvis av att inte äta kolhydrater.
Vad är planen nu?
Försöka behålla mina goda vanor och kanske lägga till lite motion.

Så här enkelt fungerar L7-metoden!

 

Vill du också bli smal och sund med L7?

Läs med och köp vår onlinekurs med L7-metoden här!

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…