Annons
Annons


Miss Li har designat Sveriges snyggaste toalett!


Svenska folket har sagt sitt, Miss Li har designat den snyggaste toaletten i årets upplaga av WaterAids kampanj I Love Toa.

Toaletten som designats likt en sittande skyltdocka i rosa kläder och accessoarer fick totalt 2118 röster. På andra plats kom körledaren Gabriel Forss med 1510 röster och på tredje plats illustratören Jennie Ekström med 258 röster.

Annons

Kampanjen I Love Toa som pågick 14-23 november syftar till öka kunskapen om sanitetskrisen i världen, samt samla in pengar för att fler ska få tillgång till en toalett. Genom SMS-röstning och budgivning via Tradera på toaletterna, inbringades totalt 49 000 kronor under en vecka. Pengar som nu kommer gå till WaterAids fortsatta arbete med att förse människor med sanitet, rent vatten och utbildning i hygien.

”Kampanjen I Love Toa har gett mig en tankeställare kring det faktum att det varje dag, varje minut, dör människor runt om i världen på grund av bristen av vatten och sanitet. Jag är så otroligt glad och tacksam för alla som engagerat sig i kampanjen och vill passa på att tacka de som röstade på min toalett. De har nu gjort det möjligt för att fler får tillgång till rent vatten, sanitet och utbildning i hygien”, säger Miss Li, artist.

Så här gick det i omröstningen:

Miss Li, artist – 2118 röster

Gabriel Forss, artist/körledare – 1510 röster

Jennie Ekström, illustratör – 258 röster

Anja Lundqvist och Julia Dufvenius Wollter, skådespelare – 113 röster

Frida Wallberg, proffsboxare – 88 röster

Cassandra Rhodin, designer/illustratör – 75 röster

Anders ”Ankan” Johansson, komiker – 53 röster

Andrea Brodin Engsäll, inredare/tv-profil – 52 röster

Elaine Eksvärd, retoriker – 38 röster

Albin Johnsén, artist – 18 röster

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…