Annons
AnnonsAnnons

 • Sol-Britth Westin

  läppglans, sommar present

 • Gun-Marie Johansson

  Vore trevligt att vinna ett läppglans lagom till semestern

 • Irene Bjelkenholt

  Varför får inte prenumeranter dessa gåvor automatiskt? Jag vill gärna ha både läppglanset och en deckare som medföljde Allas i affärerna men inte till oss prenumeranter. Jag hittar inte heller var jag beställer det på er hemsida

 • Johanna

  Hej Irene! Tack för att du hörde av dig, Allas prenumeranter är våra viktigaste läsare och jag ska försöka svara på din fråga här nedan.
  Vi vill kunna hålla ett så lågt prenumerationspris som möjligt. Lösnummerköparna betalar alltid ett högre pris än ni prenumeranter gör. När vi skickar med en gåva ökar vi dessutom priset ytterligare för lösnummerköparna – men alla prenumeranter får alltid alla gåvor utan extra kostnad.
  Men vi vill helst bara skicka till dem som verkligen är intresserade! Att skicka ut gåvorna även till prenumeranter som inte vill ha dem skulle innebära att vi fick höja priset för alla prenumeranter. Det vore ju lite orättvist mot dem som ändå inte vill ha gåvorna.
  Så hellre gör vi tvärtom, är lite extra generösa mot dem som vill ha – ni är ju våra trognaste kunder. Så vi skickar helt kostnadsfritt ut gåvorna till alla som ringer oss eller beställer via vår prenbutik på internet. I tidningen står alltid exakt hur man ska göra för att få sin gåva, det brukar vara på http://www.prenbutiken.se man loggar in och beställer den.
  Vänliga hälsningar från Allas

 • Väskan ser trevlig ut och konstnären är välkänd. Sv. Damtidning gillar jag för jag är intresserad av Kungshuset. Har varit det i många år.
  Tack på förhand och önskar en trevlig sommar.
  Siv.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…